غذاهای سنتی و محلی اهواز
غذاهای سنتی و محلی اهواز
اهواز مرکز استان خوزستان و یکی از شهرهای جنوبی ایران می باشد. اهواز بیش از 100 نوع غذای محلی دارد. غذاهای مردم بیشتر شهرهای جنوبی ایران، تند می باشد و در طبخ آنها از ادویه های زیادی استفاده می شود بنابراین وقتی صحبت از غذاهای جنوبی می شود، غذاهایی با طعم تند به ذهن انسان متبادر می شود.در این مطلب از آس چارتر قصد داریم شما را با برخی از غذاهای محلی اهواز آشنا کنیم، در ادامه همراه ما باشید.بلیط هواپیما تهران ارومیه را از سایت اس چارتر رزرو کنید.
غذاهای اهواز شامل 100 نوع غذا و دسر می شود که نام برخی از آنها قلیه ماهی، اِمگِشت، نافله، یتیمک، ماهی صبور تنوری، پاکوره، آش ارده، قلیه میگو، کبه عربی، اوپیوزی، خورشت بامیه، حمیسه، ماسوا، آش غلغل، بورانی باقلا سبز می باشد و از دسرهای آن می توان به معسل، رنگینک، محلبیه و ... اشاره کرد. اگر شما نیز علاقه مند به چشیدن غذاهای لذیذ اهوازی می باشید، می توانید در کمتر از 3 دقیقه بلیط هواپیما مشهد اهواز خود را از سایت آس چارتر رزرو کنید. در این قسمت از مقاله می خواهیم برخی از غذاهای اهوازی را به شما معرفی کنیم؛
برچسب: ،